Britney Spearst tartja a legjobbnak a sztár

Királynő lett a hercegnőből? KeSha koronázott

A popzene hercegnőjéből királynővé emelte Britney Spearst napjaink egyik üstököse, Ke$ha, aki maga is hozzájárult a legújabb számának sikeréhez: ő volt a szerzője a Till The World Ends című számnak.

Hihetetlen: Britney újra bomba formába hozta magát! képgaléria

2011.07.08 12:29ma.hu

Miközben napjaink egyik legsikeresebb előadójaként emlegetik Ke$hát, aki hihetetlen lendülettel emelkedik felfele a népszerűségi listákon, ő a hírnevét meghazudtoló, nagyfokú szakmai alázatról tett tanúbizonyságot, amikor a minap Britney Spears munkásságáról nyilatkozott.

A 90-es évek tinibálványa hosszú hullámvölgy után talált újra magára és ismét kirobbanó formában jelent meg a színpadokon, ami Ke$ha szerint mindenképp elismerést érdemel, így hát nem csoda, ha megtiszteltetésnek vette azt is, hogy ő írhatott egy új számot Britneynek.

A galériához KATT a képre!


A Till The World Ends felvételénél persze a most 24 éves sztár nem tudott jelen lenni, de azt mondta, már találkozott személyesen az énekesnővel és "szuper édesnek" tartja.

"Ő a popzene királynője, és óriási megtiszteltetés, hogy én írhattam neki számot!" - lelkendezett. "Ezt a dalt kifejezetten Britneynek írtam" - folytatta az ifjú tehetség, akinek nem lenne ellenére, hogy viszonzásul kapjon egy dalt a 29 éves csillagtól.

"Nagyon örülnék neki, eszméletlenül szeretem őt, ő egy igazi ikon!" - felelte az újságírók kérdésére.

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.