Az extrém énekesnő nyitja az MTV díjátadóját

Megérte a húsruha: Lady Gagát megjutalmazták!

Egy évvel ezelőtt óriási botrányt okozott Lady Gaga, amikor tetőtől talpig nyers húsba öltözve jelent meg az MTV zenei díjátadó gáláján, idén viszont megtiszteltetés érte: ő nyithatja meg az estét. Vajon mi lesz rajta?

Sokkoló fotók: Lady Gaga húscafatokban vette át a díját! képgaléria

2011.08.22 18:29ma.hu

Úgy tűnik, néha tényleg érdemes kilépni a megszokott keretekből, Lady Gagának legalábbis bejött: annak ellenére, hogy egy évvel ezelőtt óriási felháborodást váltott ki nézők millióiból a magára tekert húscafatos "ruhában", idén az MTV vezetői úgy döntöttek, az extrém énekesnőt bízzák meg az idei Video Music Awards díjátadó gála megnyitásával.

Fotó: PanAm TV (A galériához KATT a képre!)

Az augusztus 28-án megrendezésre kerülő 26. zenei díjátadóval kapcsolatban a sztár a Times Square-en tette meg a bejelentését, amelyet több ezer rajongó fogadott hatalmas ovációval. De nemcsak az est első fellépőjeként izgulhat, hanem három jelölése miatt is.

A felkérést mindenesetre rendkívül megtisztelőnek tartja. "Ez a felkérés a világot jelenti nekem. Áldottnak érzem magam, és nekem vannak a legcsodálatosabb rajongóim!" - jelentette ki a sztár. Arról viszont egyelőre nem lehet semmit tudni, hogy ezúttal Stefani Germanotta kisasszony milyen szokatlan kreációban lép színpadra.

(Az MTV VMA díjátadót a magyar nézők augusztus 30-án kedden, 18.50-től láthatják a nézők a csatorna műsorán.)

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.