Hat hónapos fiának akarja adni később a ruhákat

Orlando Bloom nem adja vissza a filmes jelmezeit

Orlando Bloom számos történelmi filmben játszott már, amelyekben különleges jelmezeket viselt, ám ezektől sosem válik meg, mindet megőrzi - állítólag azért, hogy fia később tudjon játszani velük.

2011.07.31 12:29ma.hu
Fotó: DWalls

A legtöbb jelmez a filmek forgatása után bekerül a kelléktárba, ahonnan aztán pont az ismertsége miatt ritkán tudják újra elővenni, legfeljebb évtizedek múlva híres ereklyeként állítható ki. Orlando Bloom azonban ennél jobbat talált ki: ő elteszi a jelmezeit, hogy a most 6 hónapos kisfia, Flynn később játszhasson velük.

Márpedig a híres színésznek van miből gyűjtögetnie, számos történelmi darabban játszott már, például A három testőrben, a Mennyei királyságban, sőt, A Karib-tenger kalózainak első részében is - ezekből pedig bőven volt mit válogatni.

"Szeretem a jelmezeket. Szerintem a ruhák információt adnak arról, hogy mit csinálsz." - mondta el a színész, aki Miranda Kerr férjeként lett fél évvel ezelőtt büszke apuka.

A három testőrből a csizmát és a teljes ruhatárat megőrizte, bár nem ez az egyetlen hősies és bátor szerepe, amiben láthattuk: többnyire ilyen karaktereket formált meg.

Még több hír Orlando Bloomról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.