Botrány: Kate Bosworth megcsalta párját!

Orlando Bloom a terhes feleségétől lépett félre?

Úgy hírlett, Kate Bosworth tökéletesen jól megvan szerelmével, a True Blood főszereplőjével, de a színésznő most mintha mégis visszavágyna régi kedveséhez...

Kate Bosworth és Alexander Skarsgard - meddig még? képgaléria

2010.09.07 16:29ma.hu

Kate Bosworth jó néhány hónapja a 34 éves Alexander Skarsgard oldalán tűnik fel, és nem is titkolták, hogy együtt járnak, ám könnyen lehet, hogy véget ér a nagy románc.

A 27 éves színésznő ugyanis egyes hírek szerint legutóbbi vakációja alkalmával elfelejtette, hogy kihez tartozik, és merő véletlenségből volt szerelménél, Orlando Bloomnál kötött ki.

Az esetet tovább bonyolítja, hogy Bloom sem igazán független, sőt, felesége épp a közös gyermekükkel várandós. Közben viszont a világhálón számos olyan vélemény jelent meg, hogy Alexander Skarsgard, akit a hazai nézők legfőképp a True Blood – Inni és élni hagyni című vámpírsorozatból ismerhetnek, valójában csak alibiből járt Kate-tel. A színész ugyanis sokak szerint a saját neméhez vonzódik.

A vádakat természetesen mind Kate, mind Orlando határozottan tagadja, mondván, csak barátság van köztük, ami középiskolás koruk óta tart, de kérdés, hogy ezt az állítólagos megcsalt felek - a terhes feleség és a hősszerelmes Skarsgard - mennyire veszik be.

Kate Bosworth köszöni, de nem kér a pasikból

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.