Nem akart császárral szülni Orlando Bloom párja

Miranda Kerr nem akart lemaradni a szülésről

A hollywoodi sztárok többsége retteg a szüléstől, és ha csak tehetik, már jó előre lefixálják az orvosukkal a császármetszést. Orlando Bloom kedvese üdítő kivétel a sorban: nem akart "lemaradni" semmiről.

Miranda Kerr a szülés után újra gyönyörű képgaléria

2011.07.28 09:29ma.hu

Saját bevallása szerint iszonyatos kínokat állt ki a szülés közben Miranda Kerr, ám a híres szupermodell utólag bevallotta, fel sem merült benne a császármetszés lehetősége. A szépség, aki januárban hozta világra Orlando Bloommal közös első gyermekét, Flynnt, az InStyle magazinnak bevallotta: a 4 kilós babát érzéstelenítés nélkül szülte meg.

A magazin augusztusi számának címoldalán pózoló Kerr elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt fél évben: a terhesség és annak maradványai nyom nélkül tűntek el a nőről, és készen áll arra, hogy újra visszatérjen a kifutóra. Most pedig úgy döntött, megosztja rajongóival a szüléssel kapcsolatos élményeit is, amelyekről eddig csak csupa szépet és jót mondott. Legfeljebb homályosan utalt rá, hogy voltak nehéz pillanatok is - ám a valóságban egyáltalán nem volt laza menet.

Miranda Kerr az InStyle címlapján (A galériához KATT a képre!)

A természetes módon, érzéstelenítés nélkül végigcsinált vajúdás "hosszú és fáradságos munka" volt - olvashatuk már korábban is Miranda rajongói blogjában. Ezúttal viszont aprólékosan mesél az átélt élményről. "Azt hittem, meghalok közben" - ismerte be a modell, aki egyébként abszolút egészségtudatosan él, ezért is utasította el a fájdalomcsillapítókat és magát a műtéti beavatkozást is.

"A fájdalom olyan intenzív volt, hogy azon gondolkoztam, hogy képesek a nők ezt végigcsinálni? De aztán arra gondoltam, hogy ha más nők kibírták, én is meg tudom csinálni. Döntöttem." - mesélte a ma már büszke anyuka, aki a jelek szerint nem bánt meg semmit.

A divatbemutatókon azonban egyelőre még nélkülöznünk kell Mirandát, legfeljebb egyszer-egyszer áll be a modellek közé, mert ahogy fogalmazott, megváltoztak a prioritások az életében, most már "elsősorban feleség és anya, aztán jöhet a munka".

A modell, aki 13 éves kora óta kamerák kereszttüzében él, bevallotta, hogy nem félt attól, hogy a terhesség befolyásolná karrierjét, és nem zavarta az elhízás sem, csak a baba legyen egészséges. Azt mondta: "Sokkal többet akarok, mint modellkedni. Képes vagyok elfogadni a testem, ha van egy egészséges fiam. Ezért megéri!"

És a tudatos gyermekvállalás nem állt meg a szülőszobában: bár mindkét szülőnek elegendő elfoglaltságot biztosít a karrier, Miranda elmondta, Orlandóval felváltva osztják meg a "gyerekfelvigyázást", és csak a lehető legszükségesebb alkalmakkor fordulnak bébiszitterhez. A csodálatos szépségű nő még olyankor is magával viszi Flynnt, amikor elvállal egy-egy kisebb fotózást, így annyi időt tölthetnek együtt, amennyit csak lehetséges.

Még több hír a sztárpárról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.