Miranda Kerr és a pici Flynn jól vannak

Képek: Szoptatós fotó készült Orlando Bloom párjáról!

Bájos fotó jelent meg az újdonsült kismama Miranda Kerr-ről - Párja, Orlando Bloom készítette a felvételt, melyen a modell csecsemő kisfiukat, Flynn-t szoptatja.

Miranda Kerr terhesen és a Vogue címlapján képgaléria

2011.01.19 09:15ma.hu

Igazán intim, szoptatós fotót hozott nyilvánosságra Orlando Bloom és Miranda Kerr - A felvételen jól látható az újdonsült szülők pici fia, aki a napokban született, és a Flynn nevet kapta.

A sztárpár ügyesen titkolta, hogy Miranda terhessége ennyire előrehaladott, a babavárás hírét viszonylag későn közölték.

Miranda a pici Flynn-el - Fotó: Orlando Bloom/Koraorganics

A természetes és bájos fotón a 27 éves szupermodell látványosan boldogan, smink nélkül látható.

Miranda Kerr a szülésről annyit mondott, nem volt különösebben fájdalmas számára, de "igen fáradtságos és bonyolult munka".

A kis Flynn az átalgosnál nagyobb súllyal jött világra - Miranda egyébként elmondása szerint nem kért fájdalomcsillapítót.

Orlando Bloom párja mellett volt a szüléskor, mint a szép modell írta, "nélküle nehezebben ment volna".

A kis Flynn múlt pénteken, Los Angeles-ben jött világra természetes úton. A modell és népszerű színész kedvese most minden percét kiélvezik az új helyzetnek: család lettek.

Újra Legolas lesz Orlando Bloom

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.