Biztos, hogy jól választott a "tünde"?

Képek - Upsz: titokban elvette Mirandát Orlando Bloom!

A Gyűrűk ura sztárja egy szűk körben megtartott ceremónián, a legnagyobb titokban feleségül vette Miranda Kerr modellt - adta hírül az egyik ismert angol lap.

Immár házasok: bájos képekben Orlando Bloom és Miranda Kerr képgaléria

2010.07.23 09:30ma.hu

A napokban már keringtek a hírek arról, hogy a 33 éves Orlando Bloom hamarosan oltár elé állhat - választottjával, Miranda Kerr-rel már három éve tart a kapcsolatuk, melynek most hivatalos keretet is szerettek volna adni.

Orlando és Miranda - Fotó: justjared

A The Sun értesülései szerint az esküvőt már meg is tartották - egy szűkkörű szertartáson, Los Angeles-ben.

A 27 éves ausztrál modell és a színész egy divatshow-n találkozott először, 2006-ban. Miranda a Victoria's Secret fehérnemű cég egyik legnépszerűbb modellje.

Idén májusban a kilencedik helyet szerezte meg az amerikai Forbes magazin tíz legjobban fizetett modellt felvonultató listáján.

A sztárpár szóvivői a közelmúltban már nem tagadták a közelgő esküvő hírét, sőt elárulták, hogy megtörtént az eljegyzés.

Orlando Bloom-ot ugyanakkor sokan féltették a ceremóniától - nem volt titok ugyanis az elmúlt években, hogy a szép Miranda nem egyszer megcsalta őt.

A sármos és sikeres színész azonban így is kitartott választottja mellett...

Kirablói ellen vall Orlando Bloom!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.