Gyönyörű kismama Miranda Kerr!

Képek: Miniruhában takargatta pocakját Orlando Bloom párja!

Mégis lett esküvő, sőt hamarosan jön a baba is: a népszerű színész, Orlando Bloom és sikeres modell párja, Miranda Kerr szülői örömök elé néznek.

Domborodó miniruha - Orlando Bloom és Miranda Kerr a reptéren képgaléria

2010.09.10 16:29ma.hu

Sokáig az is kérdéses volt, összeköti-e hivatalosan is az életét Orlando Bloom és Miranda Kerr.

A
páros környezetéből kiszivárgott információk szerint ugyanis a szépséges - és mostanság az egyik legfelkapottabb modellnek számító - Miranda igen gyakran kacsintgatott félre.

További szexi fotók a modellről! - Babaváróban Miranda Kerr

Meglepetésre a sztárpár július végén titokban összeházasodott, egy szűk családi körben megtartott ünnepség keretében Los Angeles-ben.

A 33 éves színész három éve él együtt a csinos, 27 esztendős ausztrál modellel.

Orlando ma is keresett színész, Miranda Kerr pedig a Victoria's Secret fehérnemű cég egyik legnépszerűbb modellje, aki idén kilencedik lett a Forbes magazin legjobban fizetett modelleket összegyűjtő listáján.

Most azonban már az Isten se menti meg őket attól, hogy egy család legyenek, hiszen érkezik az első baba. A páros állítólag jövő év elejére várja közös gyermekét.

Pikáns, 3D-s fotók Miranda Kerr-ről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.