Orlando Bloom párja újra kifutón!

Meghökkentő képek: 2 hónappal a szülés után kifutón Miranda Kerr

Kissé talán elkapkodta a visszatérést Orlando Bloom kedvese első gyermekük születése után - Miranda Kerr 2 hónappal a kis Flynn érkezését követően kifutón pózolt.

2011.03.08 06:45ma.hu

Miranda Kerr megdöbbentően sovány - bizonyára szerencsés alkat is, de annyi bizonyos, hogy szükségét érezte: kifutóra álljon mindössze két hónappal kisfia, Flynn Bloom születése után.

Orlando Bloom színész párja az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb modell, akárcsak Heidi Klum, aki minden gyermeke születését követően - négy csemetéje van - igen gyorsan újra reflektorfényben tündökölt.

Miranda január 6-án adott életet Orlandóval közös kisfiuknak, azóta egy meghitt, intim fotó készült róla, melyet a kispapa készített az anyukáról és fiukról szoptatás közben.

A párizsi Fashion Week-en azonban már feltűnt Miranda Kerr, és soványabbnak tűnt, mint terhessége előtt.

A 27 éves modell nagy meglepetést okozott megjelenésével a divathét Balenciaga-show-ján, ahol Orlando, az édesanyja Sonia és a Vogue szerkesztője, Anna Wintour is figyelte szereplését.

A képeket Miranda saját blogjára is feltette.

Miranda Kerr babázott az elmúlt időszakban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.