Mindenki elolvadt a modell dekoltázsa láttán

Hihetetlen képek: Miranda Kerr a szülés óta még durvábban izgató!

Miranda Kerr elképesztően gyorsan visszatért a kifutók világába - A januárban szült topmodell a minap együtt pózolt társaival a Victoria's Secret cég partiján, ahol meglehetősen izgató formában volt...

2011.04.03 08:30ma.hu

Nem is olyan rég még szoptatós fotón mutatta meg kisfiát a gyönyörű modell, most pedig már mosolyogva pózolt a többi lánnyal munkaadója, a Victoria's Secret fehérneműcég buliján.

Senki sem mondta volna meg róla az alakját elnézve, hogy ő az, akinek januárban gyermeke született...

Nem kevesen irigylik Miranda Kerr-t, hiszen nemcsak csodásan néz ki és sikeres, de a nők által körülrajongott Orlando Bloom színész élete párja, és gyermekének anyja.

Miranda egyáltalán nem szégyenlős - terhessége utolsó szakaszától kezdve időről-időre "hírt adott" külseje állapotáról: lefotóztatta magát hatalmas pocakkal, a szülést követően szoptatás közben, majd nem sokkal később megjelent a kifutón kifogástalan alakkal - úgy tűnik, nem akarta kihagyni a párizsi divathetet...

...ahogyan most a Victoria's Secret partit sem. Mitagadás, ezt az izgató látványt valóban kár lett volna megtagadni a nagyérdeműtől.

Orlando Bloom és Miranda Kerr első közös gyermeke január 6-án látta meg a napvilágot és a Flynn nevet kapta. A 33 esztendős színész és a 27 éves ausztrál modell egyébként 2007 óta alkot egy párt.

Miranda és Orlando szülők lettek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.