Az anyaság látványos előnyei...

Huh - Miranda Kerr elhozta dagadó büszkeségeit

Nem is lehetne boldogabb a sikeres modell, Miranda Kerr - januárban anya lett, kisfia édesapja Orlando Bloom, ráadásul a szülés óta mellmérete a kétszeresére növekedett.

2011.04.27 06:32ma.hu

Ezt bizony egy push up melltartó sem művelhette - hiába népszerűsített több százat a gyönyörű Miranda Kerr.

A népszerű Victoria's Secret- modell dekoltázsát alaposan megbámulták, amikor a hét végén megjelent férje, Orlando Bloom oldalán a Tribecca Film Fesztiválon.

A szépséges modell kivágott fekete ruhájából valósággal kidudorodtak keblei, Miranda nem is szívesen rejtegette "büszkeségeit" - látványosan örül neki, micsoda mellekkel lett megáldva a szülés óta.

Arról nem is beszélve, hogy csinos alakját igen gyorsan visszanyerte kisfia, Flynn születése óta.

Orlando Bloom és Miranda fia január elején látta meg a napvilágot, édesanyja azonban hamar visszatért a rivaldafénybe, ha nem is tartósan.

Február végén megjelent a párizsi divathéten, a társasági rendezvényeken pedig időről-időre feltűnik, hogy megmutassa bámulatos alakját - mostantól, úgy tűnik, a mellei lesznek a főszereplők.

Miranda imádja új alakját - mutogatni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.