A szép modell helyett mindig Bloom viszi a babát

Tündéri fotók: Orlando Bloom és Miranda Kerr rejteni próbálta kisfiát

Hármasban kapták lencsevégre Orlando Bloom-ot, Miranda Kerr-t és kisfiukat, Flynn-t - a Gyűrűk urának sármos tündéje majdnem "belebújt" a gyermekbe, úgy próbálta rejteni.

2011.04.21 06:29ma.hu

Íme a sármos tünde tündéri családja - Lencsevégre kapták a John F. Kennedy reptéren Orlando Bloom-ot és gyönyörű nejét, Miranda Kerr-t, amint éppen hazaérkeztek csemetéjükkel, Flynn-nel.

A kisfiú január 6-án született, szülei azonban nem sok időre tűntek el a nyilvánosság elől. Sőt.

Miranda Kerr, az egyik legkeresettebb szupermodell már március elején fellépést vállalt a párizsi divathéten. Mitagadás, alakján aligha látszik, hogy nemrég hozta világra gyermeküket. Gyönyörű és vékony, mint mindig.

Az INF Daily bulvároldal, mely felvételeket közölt a sztárpárról megemlíti, hogy érdekes módon a kisbaba születését követően megjelent Mirandáról egy fotó, melyen éppen a kicsit szoptatja, de azóta főként apukája karjában látni a kis Flynn-t.

Miranda Kerr nemcsak a párizsi divathéten tűnt fel, a 27 éves modell nem maradhatott le a Victoria's Secret fehérneműcég bulijáról sem. Fülig érő mosollyal pózolt a fotósoknak, vérvörös, mélyen dekoltált ruhában.

Sütött róla az erotika, bizony nem kevés férfi irigyelhette meg Miranda hites urát...

A szépséges modell és a színész egyébként 2007 óta alkot egy párt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.