Ország-világ láthatja a sztárpár babáját

Ezt vártuk! Fiával fotózták le a legjóképűbb apukát, Orlando Bloomot!

Máris a nyilvánosság elé vitte pici fiát a sármos színész - pár napja kedvese, Miranda Kerr fotózkodott szoptatás közben, most pedig Orlando Bloomot láthatjuk a kis Flynnel.

2011.01.25 09:29ma.hu

Múlt héten, nem sokkal a születése után megmutatta csecsemő kisfiát a nagyérdeműnek Miranda Kerr szupermodell és párja, Orlando Bloom.

A népszerű színész szoptatás közben fotózta le kedvesét, a bájos felvétel bejárta a világhálót. Most azonban a büszke apukával láthatjuk a kis Flynn-t. Orlandót a jelek szerint nem zavarta, hogy a paparazzik tűkön ülve várják, mikor bukkan fel karján a kisbabával.

Örömmel sétálgatott a kicsivel egy parkban, ezalatt Miranda nyugodtan pihenhetett egy kicsit. Bloom-ot az anyósa is elkísérte, szemmel láthatóan jó viszonyt ápolnak egymással...

Korábban kevesen hitték volna, hogy Miranda és Orlando, akiknek szakításáról is többször röppent fel a hír, végül összeköti életét, és gyermekük születik.

A pletykák szerint a szépséges és nagyon sikeres modell nem egyszer megcsalta a lányok által körülrajongott párját, Bloom mégis kitartott mellette. Most úgy tűnik, teljes a boldogságuk...

Tudjon meg többet a sztárbaba születéséről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.