Gégerák után újra dohányzik a világsztár

Durva kép: Michael Douglas az életével játszik?!

Megdöbbentő kép jelent meg az egyik amerikai magazin címoldalán: a gégerákból nemrég kigyógyult Michael Douglas látszik rajta, cigivel a szájában. Az életét kockáztatja ezzel.

Családi programok - Michael Douglas jobban van! képgaléria

2011.07.30 14:44ma.hu

Alig egy hónapja jelentették ki az orvosok hivatalosan, hogy tényleg túljutott a rákon és már nincs mitől tartania, Michael Douglas máris újra rágyújtott a cigire - legalábbis az egyik magazin címlapja szerint -, amivel a daganat kiújulását és így a halált kockáztatja.

Pedig a kemoterápia és a sugárkezelések során többször elmondta, tisztában van vele, hogy a dohányzás vezetett a gégerák kialakulásához, és azt is megígérte, hogy ezentúl jobban fog vigyázni magára és az egészségére, hisz családjának szüksége van rá.

Fotó: Starpulse (A galériához KATT a képre!)

A daganatot a 4. stádiumban diagnosztizálták nála, ami különösen előrehaladott állapotnak számít, ennek ellenére a 67 éves sztár sikeresen legyőzte a gyilkos kórt és az utóbbi néhány hétben már ereje is kezdett visszatérni. Állapota olyan gyorsan javult, hogy bejelentette: belekezd következő filmjének forgatásába is.

A Star magazin címlapja szerint viszont úgy tűnik, újra kockáztatja az egészségét - már amennyiben a fotó valóban mostanában készült. Egyes vélemények szerint ugyanis Douglas a képen lényegesen fiatalabbnak néz ki valódi koránál, és az elmúlt időszak is igencsak megviselte a külsejét is, ami alapján kételyek merülnek fel a kép valódiságával kapcsolatban.

A szemfüles olvasók viszont abban egyetértenek, hogy a képen mindenképp valódi cigarettát tart a sztár a kezében, az e-cigaretta ugyanis nem bocsát ki füstöt.

A színész és szóvivői egyelőre nem kommentálták a fotót, így nem tudni, valóban friss képet közölt-e a magazin, de ha igen, akkor Douglas minden egyes elszívott szállal többszörösére emeli a kiújulás kockázatát, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy olyankor a rák olyan intenzitással támad, hogy másodszorra csak a csoda mentheti meg a beteg életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.