"Arra ébredtem, hogy ideje apának lenni"

Ricky Martin internetről "rendelt" gyereket

Boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát Ricky Martin azóta, hogy két ikerfiút nevel, sőt, a koncertturnét is lazábban veszi, mert van hová mennie, ha már túl sok a stressz.

Ricky Martin, a büszke apa Valentinóval és Matteóval képgaléria

2011.07.20 18:29ma.hu

Boldogabb és kevésbé stresszel a koncertturnén Ricky Martin, amióta vele vannak két és fél éves ikergyermekei: Matteo és Valentino ugyanis segít leküzdeni azokat a feszültségeket, amelyek közötte és a stábtagok között keletkeznek - erről maga az énekes számolt be az Independent című lapban.

A homoszexualitását nyíltan felvállaló énekes most először beszélt hosszasan a fiairól, hisz korábban annak ellenére, hogy megmutatta őket a nagyközönségnek, mégis igyekezett óvni a privát szférájukat. A most zajló turné kapcsán azonban beszámolt róla, hogy a srácok hogyan segítik őt a mindennapokban.

"115 emberrel dolgozom az úton, és amikor elmegyünk egy új helyszínre, az emberek keményen dolgoznak a színpadon, építik azt, és ez sok feszültséggel jár. Ilyenkor jól jön az, hogy odasétálok a gyerekekhez, megállok, és csak annyit mondok, Helló, Matteo, helló, Valentino, hogy vagytok? 30 másodperc múlvai békét, szeretetet és örömöt érzek, még akkor is, ha utána újra az őrületbe kell visszamennem." - fogalmazott a sztár.

Fotó: JustJared (A galériához KATT a képre!)


A Livin La Vida Loca előadója 2008 augusztusában lett apa egy béranya segítségével, és a mai napig csodaként emlékszik vissza a folyamatra, miközben elismeri, hogy minden úgy tökéletes, ahogy most van. "Egy nap felébredtem és azt gondoltam: apa akarok lenni. Úgyhogy leültem a számítógép elé, böngészni kezdtem a szülőségről, és rátaláltam a béranyaságra, ami csodálatos dolog! A gyerekeim is csodák. Azért léteznek, mert nagyon akartam őket!"

Martin azokra a vádakra is reagált, amelyek a turné alatt érték őt, mivel sokak szerint a gyerekeket hiba magával vinni egy ilyen hosszú útra. "Azt mondták, nekik a stabilitásra van szükségük, de a biztos pontot számukra Apa jelenti. Különben is, ebben a korban mi a normális? Minden újdonság nekik!" - mondta a sztár.

A 39 éves énekes, aki 2012-ben a Broadway-n az Evita című musicalben fog játszani, a titkos álmát is megosztotta a rajongóival: "Szeretnék egy nap egy kislány apukája is lenni. Most sokáig New Yorkban leszek, de miután annak a darabnak vége lesz, meg fog születni az a baba és sok időt fogok tudni tölteni vele!" - álmodozott Ricky Martin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.