"Nem bírtam tovább, Oprah"

Ricky Martin: Órákig bőgtem, miután megnyomtam a gombot

Néhány hónappal ezelőtt tiszta vizet öntött a pohárba Ricky Martin - bevallotta, amit sokan sejtettek: homoszexuális. Most megindító részletességgel beszélt másságáról, és annak titkolásáról.

Ricky Martin, a büszke apa Valentinóval és Matteóval képgaléria

2010.11.04 11:29ma.hu - Fotó: People - advocate.com

A korábban lányok ezrei által körülrajongott latin énekes azért lépett ki a nyilvánosság elé nagy bejelentésével, mert azt képtelen volt már tovább titokban tartani.

Ezzel indította az őszinte beszélgetést is Oprah Winfrey talkshow-királynő műsorában, aki a napokban látta vendégül őt.

Ricky Martin úgy fogalmazott: nem bírta már tovább. Túlságosan fájdalmas volt számára, hogy magában tartsa, különösen, ha a gyermekeire gondolt. Neki az a dolga, hogy tanítsa őket, de ha maga is hazudik mindenkinek, akkor milyen példakép lesz?

Lesifotó Martinékról: balra Ricky kedvese - Fotó: Wenn

Amikor eldöntötte, hogy apa szeretne lenni, már letisztázta magában, ki ő, és hogy úgy boldog, ahogy van. Egy alkalommal, amikor éppen karjában tartotta kisfiait, született meg benne a döntés: kiáll vallomásával a világ elé.

Elküldte az e-mailt, melyet közleménynek szánt: ebben az állt, "büszkén mondhatom, hogy szerencsés homoszexuális férfi vagyok".

Mint mondja, megkönnyebbült...Amikor megtette, és tudatosult benne, hogy világgá kürtölte a dolgot, éppen egyedül volt a stúdiójában. Amikor azonban megjelent az asszisztense, Ricky megállíthatatlanul sírni kezdett...

Ricky Martinnak ikerfiai vannak, Valentino és Matteo kétévesek, béranya hordta ki őket.

Az énekes Oprah Winfrey-nek azt is elmondta, nagyon örül, hogy a kedvese a gyermekeit is szereti, ők pedig rajonganak érte. Boldogok együtt.

Winfrey egyszer már meghívta az énekest talkshow-jába, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba: akkor, 2005-ben azonban Martin meghátrált.

Megjelent Ricky Martin régóta várt könyve

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.