Egyedül neveli fiait - még egy babát akar?

Képek - Ricky Martinnak azonnal kell egy kislány is!

A latin szívtipró belehúzott! - Ricky Martinnak pár hónapja még sem gyermeke, sem felesége nem volt. Neje ugyan most sincs, ellenben már a harmadik babára készül!

Képekben a szexis latin sztár, Ricky Martin képgaléria

2009.01.09 10:00ma.hu

Két kisfiú boldog apukája jelenleg Ricky Martin - A latin énekes öt hónapja neveli egyedül béranyától született ikerfiait, de úgy tűnik, annyira belejött a babázásba, hogy rögtön bevállalna egy kislányt is - tudatta az In Touch magazin.

A tervek szerint a következő baba Puerto Ricói lenne. A sztár számára egyáltalán nem fárasztó a kicsikkel foglalkozni.

Ricky Martin és a fiúk a People címlapján

Ricky decemberben megmutatta fiait, Valentinót és Matteót a nyilvánosságnak, a People magazin címlapján pózolt boldog mosollyal, a babákkal a karján.

Martin tavaly augusztus 20-án jelentette be, hogy apa lett.

Ekkor már néhány hete megvoltak a babák, tehát nem kapkodott közölni az örömhírt a nagyvilággal. Valószínűleg szerette volna egyedül átélni a meghitt első napokat.

Az énekes nem akart örökbefogadni, úgy döntött, hogy a gyermekeit egy béranya fogja kihordani.

Kevés részletet tudni a dologról, mint ahogyan arról is, miért választotta a jóképű sztár az egyedülálló apa szerepét.

Egy biztos, egyelőre minden idejét a kicsiknek szenteli, fiai születése után kijelentett, hogy egy évig lehetőleg csak a babákkal szeretne foglalkozni.

Gondos apának tűnik: elmondása szerint ő fürdeti, altatja, eteti a fiúkat és mesét is olvas nekik, persze nem róla lenne szó, ha nem dobná fel egy kis dalolással is az estéket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.