Mégsem lesz ott Melbourne-ben az amerikai klasszis

Davenport második gyermekét várja

Második gyermekét várja a háromszoros Grand Slam-győztes teniszező, Lindsay Davenport, aki ezért visszalépett a januári ausztrál nyílt bajnokságtól.

2008.12.19 07:59tenisz.hu

"Ez a mi számunkra is óriási meglepetés, aminek nagyon örülünk - áll a kiváló játékos közleményében. - Természetesen ez azt jelenti, hogy a közeljövőben a tenisz háttérbe szorul."

Davenport tavaly augusztusban tért vissza a legjobbak közé, mindössze két hónappal azután, hogy megszületett első gyermeke.

A három GS-sikerével összesen 55 tornagyőzelmet aratott korábbi világelső amerikai sztár legutóbb az idei US Openen játszott, s már sokan biztosra vették, hogy visszavonul, ám néhány hete leadta nevezését az Australian Openre, amit természetesen most visszavont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.