Megmutatta ennivalóan édes gyermekeit

Nézze meg! Újabb csodás képek Ricky Martin ikreiről!

A mintaapává lett énekes ismét megmutatta ennivalóan édes gyermekeit, hisz újabb fotókat töltött fel weboldalára fiairól, Matteóról és Valentinóról Ricky Martin.

Friss képek! Ricky Martin örökbefogadott fiaival! képgaléria

2009.08.24 16:20ma.hu

Az énekes egyéves örökbefogadott fiairól tett közzé képeket, írja a Huffington Post. Ricky Martin fiaival, Matteoval és Valentinoval ment strandra és az alkalmat Pablo Alfaro örökítette meg.

Martin fiait állítólag unokanővére hordta ki.

Az énekes különben úgy döntött a gyerekei elég nagyok ahhoz, hogy visszatérjen a munkához. Ricky Martin mostanában babázás helyett a stúdióban tölti az időt: legújabb albumán dolgozik.

A visszatérést 2010 tavaszára tervezi, de az első kislemezzel már januárban szeretne előrukkolni.

Az ikrek születése után magára szedett ugyan néhány kilót, de – a tengerparton készült fényképeket elnézve – most már ismét a régi formájában van.

Fotó: Huffington Post

A tavaly augusztusban béranyától született ikreket egyedül nevelő énekes él-hal gyermekeiért, és ez bizony a képeken is tisztán látszik!

A 36 éves sztár annak ellenére, hogy egyedül neveli a fiúkat, nem alkalmaz bébiszittert.

-"Minden, amit csinálnak, a mosolygástól a sírásig, áldás számomra. Egy pillanatot sem akarok elszalasztani" - fogalmazott egy korábbi nyilatkozatában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.