"Tönkretette volna a karrierem a vallomás"

Ricky Martin évek után bevallotta: meleg

Hosszú ideje folytak a találgatások arról, vajon miért nem látni sosem állandó barátnő társaságában Ricky Martin-t, aki ráadásul két éve ikerfiúkat nevel egyedül. Az énekes most vallott.

Ricky Martin, a büszke apa Valentinóval és Matteóval képgaléria

2010.03.30 09:00ma.hu

A kilencvenes években az egyik leginkább körülrajongott énekes volt a latin sztár, Ricky Martin.

A ma 39 éves tehetség éveken át nem árulta el, amit most saját weboldalán tett közzé: "büszkén mondhatom, hogy egy szerencsés homoszexuális férfi vagyok".

Ricky két tündéri kisfiával

Hétfő éjjel terjedt el a vallomás híre, ezt követően Martin honlapja órák hosszáig elérhetetlen volt.

Ricky azt is bevallotta nyilatkozatában, éveken át titkolnia kellett, hogy a férfiakhoz vonzódik, mert menedzserei szerint tönkretette volna karrierjét. Ricky-ért, aki világszerte 60 millió példányt adott el lemezeiből eddig, mindig rajongtak a lányok.

Rebecca de Alba mexikói tévésztárt emlegették éveken keresztül, mint barátnőjét. De aztán ismeretlen béranyától születtek meg kisfiai, Valentino és Matteo.

Tavaly májusban a TV Aqui című lapban a szívtipró úgy fogalmazott: nemcsak a nők érdeklik. Ricky Martin konkrétan azt mondta: férfiért és nőért is doboghat a szíve...

Talán nem volt véletlen ez a kijelentés, a nagy vallomást készítette elő.

Ricky Martin felemelte hangját az emberkereskedelem ellen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.