Önéletrajzi könyvet is megjelentet.

Ricky Martin csúcsformában van: jön az új lemez!

Ricky Martin gőzerővel készíti következő sorlemezét, és dalszerzője szerint a Puerto Ricó-i sztár jobb formában van, mint valaha.

2010.09.15 17:45ma.hu
Ricky Martin a béranya által kihordott fiúikrekkel

Ricky Martin idén márciusban adott ki egy váratlan, sokak számára sokkoló közleményt, amiben beismerte, hogy meleg. A popsztár már a levél megírásakor is úgy fogalmazott, hogy óriási tehertől szabadult meg a vallomással, és ez a felszabadultság állítólag a munkájára is jó hatással van.

Martin jelenleg fő dalszerzője, Desmond Child segítségével negyedik angol nyelvű lemezét rögzíti, emellett önéletrajzi könyvet is ír.

"Mióta megírta azt a levelet, Ricky kirobbanó energiát és kreativitást mutat. A lemez nagyszerű lesz, a rock, a pop, a latin zene és az elektronika kreatív elegyéből állnak a dalok" - nyilatkozta Child a jövőre megjelenő albumról.

A következő Ricky Martin-kiadvány nem az említett lemez lesz, hanem az énekes önéletrajzi kötete, a "Me" című könyv novemberben kerül piacra.

Idén november 2-án végre boltokba kerül az ominózus könyv, aminek szerényen „Me”, vagyis „Én” a címe, a spanyol kiadás pedig „Yo” címmel jelenik majd meg.

Az énekes elmondta, hogy nem volt könnyű feladat felidézni a régi emlékeket, amiket már kitörölt a memóriájából, de összességében egy „elképesztő spirituális utazás” részese volt.

A meglepő coming out egyik kiváltó oka az volt, hogy Martin nekifogott emlékiratokba rendezni eddigi életét, és saját elmondása szerint az írás során sokkal közelebb került igazi énjéhez és elég bátorságot gyűjtött össze, hogy önmagának és a közönségnek is beismerje másságát.

A sztár nemi identitásával kapcsolatos hírek miatt minden bizonnyal jó eladásokat produkál az életrajzi szerzemény.

Ricky Martin mindent elárul magáról életrajzi könyvében, a kezdetektől, amikor megismerkedett és énekelni kezdett a Menudo fiúcsapattal, egészen szexualitásáig, de az apaságról sem feledkezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.