A latin macsó bevallotta - most hivatalossá teszi

Képek - "Szerelmes vagyok" - házasodna a meleg Ricky Martin!

Megtalálta az igazit a latin macsó - Ricky Martinnak évekbe telt, míg ki merte mondani a nyilvánosság előtt is, hogy homoszexuális. Most azonban világgá kürtöli, mennyire szerelmes.

Ő lenne Ricky Martin barátja? képgaléria

2010.11.22 16:29ma.hu

Végre megtalálta azt a férfit, akivel le tudná élni az életét - Ricky Martin egyelőre nem árulja el a szerelme nevét, de azt igen, hogy hamarosan hivatalossá szeretné tenni vele a kapcsolatát.

A latin énekes nem titkolja, hogy nagyon szerelmes, és külön örül annak, hogy ikrei, Matteo és Valentino jól kijönnek a kedvesével, aki ugyancsak rajong a gyerekekért.

Ricky Martin a közelmúltban vallotta be Oprah Winfrey talkshow-királynő műsorában, mennyire nehéz volt éveken át titokban tartania, hogy valójában meleg.

Ricky Valentino-val és Matteo-val - Fotó: Splash

Amikor karrierje elindult, nem vetett volna rá jó fényt, ha mindez kiderül, ezért nem beszélt róla, de szinte sosem lehetett hallani kapcsolatairól.

Ricky november elején Oprah show-jában azt mondta: nem bírta már tovább a titkolózást, túl fájdalmassá vált számára, és azt sem akarta, hogy kétéves gyermekei azt lássák tőle: hazudozni kell. Nem tartotta ezt példamutató viselkedésnek.

Akkor született meg benne az elhatározás is, hogy kiáll a nyilvánosság elé, amikor egy alkalommal a fiaival játszott.

E-mailben tudatta a világgal a tényt, a közleményt annyit tartalmazott: "büszkén mondhatom, hogy szerencsés homoszexuális férfi vagyok". Amikor rádöbbent, hogy évek után végre kimondta ezt, órákig sírt.

Megjelent Ricky Martin régen várt életrajzi könyve

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.