Lopjunk ötleteket a sztároktól!

Fotók: Beyoncé és Gwen ebben izzad....

A hírességektől, kivéve, ha éppenséggel feltűnő ízlészavarban szenvednek, sosem rossz ötlet "lopni": íme Beyoncé, Gwen, Drew vagy Katie Holmes stílusa a forró nyárra!

2011.07.20 11:50

A nyár sok szempontból nagyon előnyös időszak: a ruhákból kevés is elég, és nagy a lehetőség a változatos öltözködésre. Jöhet a miniruha, a miniszoknya, a hosszabb szoknya, a rövidnadrág, és felsőkből is kimeríthetetlen a választék.

Az utcai viselet mellett azonban az sem lényegtelen, hogy jelenik meg az ember a strandon. A sztárok között is akad, aki hasonló stílust képvisel mindkét helyen - így például Beyoncé is.

Gwen Stefani azonban egészen máshogy fest a strandon: hosszú, tarka szoknyára és melltartóra cserélni sötét, farmeros szerelését.

Kristen Bell strandos megjelenése is jobban vonzza a szemet - különösen, hogy szexi, világoskék a bikini -, mint enyhén konzervatív utcai viselete.

Katie Holmes
is egészen kivirul a strand-öltözetben, rá sem ismernénk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.