A Harry Potter miatt félbehagyta, de visszatér

Mégis az egyetemet választja Emma Watson

Visszatér az egyetemre Emma Watson, aki nemrég megszakította tanulmányait a Brown Egyetemen, hogy teljes erőbedobással tudjon részt venni a Harry Potter utolsó részének kampányában.

2011.07.20 12:29ma.hu
Fotó: emmawatson.com

Néhány hónappal ezelőtt Emma Watson azért hagyta ott a Brown Egyetemet, hogy minden idejét és energiáját a Harry Potter utolsó részével kapcsolatos teendőkre tudja fordítani: a nyilvános szereplések, sajtótájékoztatók és egyéb programok mellett egyébként sem tudott a megfelelő szinten a tanulásra koncentrálni.

Akkor sokan kételkedtek benne, hogy valóban komoly-e a visszatérésről szóló kijelentése, de most úgy tűnik, a továbbtanulást tényleg fontosnak tartja. A napokban ugyanis bejelentette, hogy ősztől a világszerte elismert Oxford Egyetemre fog járni, félévtől pedig visszatér a Brownra, hogy ott szerezze meg a diplomáját.

A Harry Potter befejező részét, amelyben Watson 10 év után utoljára alakította Hermione Grangert, július 12-én mutatták be, és már az első három napon megdöntött minden jegyeladási rekordot. A becslések szerint ez meghaladta a 168 millió dolláros bevételt, legyőzve a korábbi kasszasikert, a 2008-ban bemutatott Batman - The Dark Knight című mozit, ami a bemutatás hétvégéjén 158,4 millió dollárt hozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.