"Túl híres vagyok az egyszerű élethez"

Emma Watson feladta - Terrorizálták az egyetemen?

A tanulást nem adja fel végleg, de a Brown Egyetemhez túl híres, így másik intézmény után néz Emma Watson, a Harry Potter-filmek Hermionéja. A magánélete is a hírneve miatt hever romokban.

Laza kis reggeli jogging Emma Watson-módra képgaléria

2011.06.10 09:34ma.hu

Emma Watson előbb csak évet halasztott, de most végérvényesen beismerte: otthagyja a Brown Egyetemet. Elmondása szerint azonban ez nem jelenti azt, hogy a tanulást is feladja: mindössze arról van szó, hogy másik suliba megy, olyanba, ahol nem okoz feltűnést a puszta létével.

Nemrég az ifjú színésznőről felröppent a hír, hogy szabályosan terrorizálják az iskolában, és az a legenyhébb zaklatások egyike volt, hogy mindig mindenre tőle várták a válaszokat - ahogyan a Harry Potter-filmekben is ő a legokosabb. De naponta többször is felhangzott a "Három pont a Griffendélnek!" kiáltás, és rendszeresen idéztek különféle "varázsszavakat" is a nem kifejezetten jóindulatú diáktársak.

Emma Watsonnak akkor is külön kellett ülnie, amikor a Brown focicsapata a Harvard ellen küzdött: míg a többiek együtt szurkolhattak, ő két narancssárga mellényes biztonsági őr társaságában próbálta élvezni a meccset - nem sok sikerrel.

Ezek után egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy úgy gondolja: "túl híres" ehhez az egyetemhez. Az már csak hab a tortán, hogy hiába ért véget a híres széria, amiben Watson Hermione Grangerként nőtt fel szó szerint a szemünk előtt kislányból felnőtt nővé, elfoglaltságai még mindig túlzott megterhelést jelentenek, ami cseppet sem könnyíti meg a tanulást.

Csak egy egyszerű diáklány? (Fotó: INF Daily - További képekhez KATT ide!)

A héten viszont újabb magyarázattal állt elő, olyanokkal, amelyek a jelek szerint már tényleg a távozás valódi okait fedik fel. A megfélemlítésről és a laza ugratás határát túllépő piszkálásokról szólva Emma elmondta, közrejátszottak döntésében, de önmagában emiatt nem hagyta volna el a Brownt.

"Tagadtam. Próbáltam úgy tenni, mintha nem lennék olyan ismert, próbáltam normálisan viselkedni, de végül el kellett fogadnom, hogy én más vagyok." - ismerte be. Pedig nem is állt ettől olyan távol: bevallása szerint sosem nyúzták őt diáktársai autogramért, rendszeresen szervezett bulikat, a róla készült fotókat mégsem küldték szét a világhálón, ebből a szempontból tehát tényleg olyan élete volt az iskolában, mint az egyszerű tanulóknak.

"Szomorúsággal tölt el, hogy azt szűrték le az emberek, hogy a terror miatt hagytam ott az egyetemet." - mondta. "Kilenc éves korom óta a média kereszttüzében élek. Ha nem tudnék felállni néhány rosszindulatú megjegyzés miatt, akkor valamit nagyon elronthattam." - mondja, miközben az is kiderült, hogy a hírneve a magánéletét is megkeseríti.

Valahányszor megismerkedik valakivel, és úgy tánik, alakul valami kettejük között, a fiú az első 1-2 randi után egyszerűen felszívódik. Eleinte Emma nem értette, mi történik, barátai szerint megijedhetnek a fiatalemberek, de most már úgy érzi, ennek a hátterében is az ő hírnevével járó felhajtás állhat, amivel a hétköznapi emberek egész egyszerűen nem tudnak mit kezdeni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.