Harry Potter és Hermione furcsa csókja

Kínos! Emma Watson csókja mintha egy állaté lenne?

A Harry Potter utolsó részében sor kerül egy romantikus jelenetre is, ám Daniel Radcliffe bevallotta: Emma Watson csókja pont olyan volt, mintha egy állattal csinálná.

2010.11.18 16:29ma.hu

A Harry Potter-történetek végén elkövetkezett az, amire már régóta várt minden rajongó: Potter és Hermione forró csókban forrnak össze. Ám meglepő módon a jelenetet követően Daniel Radcliffe azt mondta, hiába várt valami érzéki élményre, Emma Watson úgy csókolta őt, mint egy állat.

A Harry Potter és a Halál ereklyéi első részét pénteken mutatják be Amerikában, ebben a három jóbarát - Harry, Hermione és Ron Wisley - kapcsolata új nehézségek elé néz. Az a bizonyos csókjelenet is szorosan összefügg a barátság próbájával, a Rupert Grint által megformált Ron ugyanis varázslat hatására féltékennyé válik Harryre, aki képzeletében Hermione és ő közé áll.

Fotó: Harry Potter Movie Buzz


Hogy végül ez nem romantikus jelenet lett, az elsősorban a rendezőn, David Yatesen múlott, aki úgy gondolta, az érzéki képek helyett jobb lenne, ha némi vadságot, őrültséget csempésznének Ron képzelgésébe, és Emma ezt kiválóan megoldotta.

Valami olyat kellett alkotnom, ami Ron számára több, mint egy szenvedélyes csók, olyat, ami sokkal fájdalmasabb számára és rossz neki nézni.” - mondta David Yates.

A valóságban persze egészen másképp zajlott a dolog: Ron, azaz Rupert nemhogy elborzadt a látványtól, helyette viszont el kellett küldeni a felvétel helyszínéről, mert annyira nevetett. „Annyira furán nézett ki, és nagyon viccesnek találtam!” - vallotta be a színész.

A hallucináció ködébe burkolózva mindenesetre a két színész meztelennek néz ki, igaz, a felvétel során nem vetkőztek le teljesen, a rendező ezt nem várta el egyikőjüktől sem, Radcliffe valóban nem viselt semmit a felsőtestén, Emmának viszont csak a hátát és a vállát hagyta csupaszon egy ügyes felső.

Hogy végül hogyan is zajlott ez a bizonyos lázálom és a csók, azt a szerencsésebb rajongók már holnap este megtudhatják, a magyar nézőknek még várniuk kell néhány napot a bemutatóig, de remélhetőleg ezúttal sem kell csalódni kedvencük kalandjaiban!

Horrorfilmben szerepel Harry Potter

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.