"Nem tudtam, Rupert mire gondol közben"

Emma Watson: Daniellel nem volt idegesítő csókolózni

Szinte napok kérdése, hogy moziba kerüljön a Harry Potter és a Halál ereklyéi című film második része, amiben sok már izgalmas jelenet közt két csók is elcsattan majd - erről mesélt Emma Watson.

Laza kis reggeli jogging Emma Watson-módra képgaléria

2011.06.23 12:29ma.hu
Fotó: Talking Makeup (A galériához KATT a képre!)

Vegyes érzelmekkel emlékszik vissza Emma Watson a Harry Potter és a Halál ereklyéi utolsó részének forgatására, különösen két jelenet kavarta fel: az egyikben Daniel Radcliffe-fel, a másikban pedig Rupert Grinttel kellett csókolóznia.

A népszerű varázslótanonc kalandjainak végére a három egykori kisgyerek felnőtté vált, és óhatatlan, hogy megjelenjenek az érzelmek is, csakhogy ellentétben a könyvben és filmben zajló történettel az igazi életben ez nem így történt.

Emma nemrég a film bemutatója alkalmával tartott sajtótájékoztatón bevallotta, hogy megszenvedtek mindhárman azért a csókért. "Dannel nem volt nehéz, bár a végén elnevettük." - mondta. "De Ruperttel sokkal idegesítőbb volt az egész, mert ő mindig olyan csendes, és nem tudtam, mire gondol a jelenet közben." - osztotta meg a sajtóval kétségeit.

"Emlékeztetnem kellett magam arra, hogy én színésznő vagyok, Hermione, és ez csak egy szerep, de nagyon nehéz volt. Annyi mindent átéltünk már együtt, olyanok vagyunk, mint a testvérek!"

Ezek után izgatottan várjuk, hogy is fog kinézni az a két csók a július 15-én megjelenő filmben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.