Nagyon nőies akar lenni, de sokat bakizik

Képek: "Függönyben" nevettette ki magát Emma Watson

Enyhén szólva viccesen nézett ki Emma Watson a Harry Potter utolsó részének premierjén - a fiatal színésznő néha egyáltalán nem találja el, mit kellene viselnie, főleg egy ilyen alkalomra.

2011.07.14 06:29ma.hu

Mivel elsősorban a Harry Potter-filmekkel lett világszerte ismert, a csinos Emma Watson neve valósággal összeforrt Hermione Granger-ével, akit a sorozattá lett történetben kezdetek óta alakít.

Tény, ami tény, hogy az első rész óta bizony Emma igencsak megnőtt, kívánatos ifjú hölgy lett a tudálékos, göndör "Hermionéból".

A színésznő egyéb lehetőségeket is kapott, elfelejteni minden bizonnyal nem fogják az utolsó Potter-rész körüli felhajtás után sem.

Emma azonban jó ideje már-már kínosan bizonygatja, hogy ő már nem az a kislány, aki elkezdte játszani Hermionét.

Egyre meghökkentőbb fotósorozatokon szerepel, és olykor vaskos estélyi ruhákban pompázik, amelyek stílusát viszont nem mindig sikerül éppenséggel eltalálnia, sőt. Akad, ami egyáltalán nem hozzá való.

New York-ban a Harry Potter legutóbbi premierjén egy könnyed felsőrésszel készült, súlyosan leomló arany szoknyával kiegészülő ruhában jelent meg, amelyben úgy festett, mintha leakasztotta volna a nagyi szalonjából a függönyt.

Lehet, hogy a Roxfortban nagy sikert aratott volna, de itt valami mást ajánlottunk volna neki...

Emma Watsonék számára vége...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.