Azt hiszik a kicsik, igazából is tud varázsolni

Ilyen rémes? Félnek a gyerekek Emma Watsontól!

A kisebb gyerekek meg vannak győződve róla, hogy Emma Watson a filmvásznon kívül is úgy tud varázsolni, mint Hermione, ezért aztán sokszor halálra rémülnek, ha találkoznak vele.

Teljesen stílust váltott Emma Watson - ő lesz a Lancome arca képgaléria

2011.07.10 09:29ma.hu

Végre-valahára mozikba került a Harry Potter utolsó kötetéből készült film második része is, így a rajongók megkaphatták, amire vártak, miközben a Daniel Radcliffe - Emma Watson - Rupert Grint trió elbúcsúzott azoktól a karakterektől, amelyek alakítása közben a szemünk előtt nőttek fel kisgyermekből felnőtté.

A 10 évnél is hosszabb időszak Emma Watson életében is hozott számtalan vicces pillanatot, igaz, van olyan, amin csak ő nevet, a vele találkozó kisebb gyerekek kevésbé. A most 21 éves színésznőről ugyanis sok apróság azt hiszi, hogy a valóságban is birtokában van azoknak a képességeknek, amelyeket Hermione Granger tud, így egy-egy találkozáskor valósággal megijednek tőle.

Fotó: Allmovie Photo (A galériához KATT a képre!)


"Vannak gyerekek, akik néha megijednek tőlem, mert azt hiszik, tudok varázsolni és igazi mágus vagyok az életben is. Ezt mindig mókásnak találom, és megpróbálom megnyugtatni őket, olyasmit mondok, hogy nem teszek velük semmi rosszat, minden rendben van." - mesélte a bemutató utáni sajtótájékoztatón.

De nem mindig jár sikerrel, van, hogy tényleg annyira hisznek a filmben látottaknak. "Azt hiszem, én vagyok számukra az igazi Hermione, amit szeretek is." - vallotta be.

A többszörös díjazott színésznő azt is elárulta, bizonyos szempontból ő maga is gyakran érezte gyereknek magát, amikor a közönséggel találkozott, néhányan szülői érzelmeket táplálnak iránta. "Az emberek a szó szoros értelmében a képernyőn láttak felnőni. Egy 9 éves kislányból egy 21 éves nő lett. Igazán érdekesnek találom, hogy olyan emberekkel is találkozom, akik úgy érzik, testvérként vagy anyai, apai érzelmeket táplálnak irántam." - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.