Invito weboldal!

Valami fortyog: új Harry Potter honlapot indít J. K. Rowling

Új Harry Potter honlapot indított a világszerte népszerű varázslótanonc kitalálójaként milliárdossá vált írónő, J. K. Rowling.

2011.06.19 12:38MTI

A www.pottermore.com elnevezésű internetes oldal nyitólapja egyelőre türelemre inti a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjainak rajongóit, mivel egyelőre csak az olvasható rajta: "hamarosan jön". A honlapot az Egyesült Államokban július 15-én debütáló nyolcadik és egyben utolsó Potter film (Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész) előtt egy hónappal indították el.

A varázslótanonc hatalmas és hűséges rajongótáborának felépítésében és megőrzésében is óriási szerepet játszó Potter rajongói oldalak egy része azonban már kapott egy kis ízelítőt a titokzatos új weboldalból. "Egy szóval összefoglalva: lélegzetelállító. Egyelőre csak ennyit szabad mondanunk" - olvasható az egyik vezető Potter oldalnak számító Leaky Cauldron virtuális hasábjain.

A hétkötetes Harry Potter regénysorozatból több mint 400 millió példány kelt el világszerte, és a hét mozifilmre eddig mintegy 6,4 milliárdan váltottak jegyet.

A 46 esztendős Rowling ma már a "világ első milliárdos írója" megtisztelő címmel büszkélkedhet. Az írónő szóvivője és irodalmi ügynöke egyelőre nem válaszolt az új honlap iránt érdeklődő megkeresésekre.

Mi készül itt?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.