Sztriptízbárban ünnepelte a Harry Potter végét

Emma Watson szétrúgott volna néhány feneket

Rendesen kirúgott a hámból Emma Watson, annak örömére, hogy végre bemutatták a Harry Potter utolsó részét is, és már nem kellett azon izgulnia, vajon hogyan fogadja a közönség.

Mintha függöny lógna rajta - Emma Watson kinevettette magát képgaléria

2011.07.16 13:29ma.hu

Jól megünnepelte Emma Watson, hogy lezárult egy egész évtizedes korszak az életében, bár ennek örömére egyúttal azt is eldöntötte, hogy megszabadul a jókislány-imidzstől is és ő is beáll a tombolós hollywoodi sztárok sorába. Legalábbis erre utal az a tény, hogy egy sztriptízbárban dobta le magáról Hermione utolsó maradványait is.

A 21 éves színésznő már a forgatás után új stílusra váltott, amint felvették a Harry Potter utolsó jelenetet is: rögtön megszabadult hosszú tincseitől, de a bemutatóig igyekezett legalább stílusában visszafogott maradni.

Fotó: Talking akeup (A galériához KATT a képre!)

A szemtanúk szerint viszont most a rúdtáncosok között igencsak jól érezte magát, annak ellenére, hogy ő maga nem állt be melléjük. "Volt pár rúdtáncos a klubban, de Emma nem csatlakozott hozzájuk. De nem csoda, hogy a bemutató éjszakája után kicsit kirúgott a hámból" - számolt be az egyik vendég a The Sun című bulvárlapnak. "Egész végig mosolygott, mielőtt hajnali 2 körül távozott."

A színésznő, aki mindössze 11 évesen állt először kamera elé Hermione szerepében, mostanra érett nővé cseperedett, és mind a hajviseletével, mind a ruhájával bebizonyította, hogy az elbűvölő kislány végleg a múlté. A féktelen bulival pedig feltette a pontot az i-re, valódi világsztárként élvezte az éjszakát.

Hermione szerepére egyébként úgy emlékezik vissza, mint egy harcos hercegnő. Ahogy fogalmazott: "Ha igazi hercegnő lehettem volna, biztosan szétrúgok néhány feneket!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.