Nincs idejük házasodni

Hoppá: Hamilton és Scherzinger tagad: nem volt eljegyzés?

Az újságokból tudta meg Lewis Hamilton és barátnője, hogy állítólag eljegyezték egymást, de hiába nyilatkozott az énekesnő apja, a páros bőszen tagad.

Gyönyörű és szexi - képekben Nicole Scherzinger képgaléria

2011.07.19 15:29ma.hu

Hiába újságolta fülig érő szájjal néhány napja Nicole Scherzinger édesapja, hogy ő tanácsolta az eljegyzést, és annak is hiába kezdett örülni, hogy lánya végre megtalálta az igazit Lewis Hamilton személyében, a páros most azzal állt elő, hogy egy szó sem igaz az ő eljegyzésükből. "Túlságosan elfoglaltak vagyunk, nincs időnk erre" - jelentette ki a Forma-1-es pilóta.

Fotó: DailyStab (A galériához KATT a képre!)

Pedig Alfonso Valiente, az egykori Pussycat Dolls énekesnőjének édesapja nagyon titokzatoskodóan azt is mondta a minap, az esküvő dátumáról még nem akar semmit mondani, mert még a végén "kikap", amiért pletykálkodott - ebből óhatatlanul mindenki arra következtetett, hogy tud valamit.

A híres páros négy éve ismerkedett meg, a barátok viszont már lassan kezdtek kételkedni kapcsolatuk komolyságában, mondván, hogy ha ennyi idő után sem esik szó köztük a házasságról, akkor ott valami gond van. A napokban viszont Nicole egy olyan gyűrűvel az ujján jelent meg, ami alapján kétség sem fért hozzá, hogy eljegyezték.

Mivel a két érintett nem nyilatkozott, a nemzetközi sajtó a családtól és a barátoktól érdeklődött, akik "biztos forrásra" hivatkozva megerősítették a gyanút. Úgy látszik, mégsem volt annyira biztos az a forrás...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.