Végre eljegyezte egymást a sztárpár

Hamiltonnak és Scherzingernek négy évig tartott

Négy évbe tellett, de végre gyűrűt húzott Nicole Scherzinger ujjára Lewis Hamilton. Az eljegyzésre már nemcsak a közeli barátok, de az egész világ izgatottan várt.

Szép pár: Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger képgaléria

2011.07.18 15:29ma.hu

A hétvégén megerősítették a már napok óta terjengő hírt: Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger végre tényleg eljegyezték egymást. A Forma-1-es pilótának és a Pussycat Dolls énekesnőjének négy évébe telt, míg gyűrű került az ujjukra, de igazából kapcsolatukban semmit nem siettek el.

A hírnek a két szerelmesen kívül valószínűleg Nicole apja örül a legjobban, aki mindössze egy éve találkozott először Hamiltonnal. Az 52 éves Alfonso Valiente akkor vált el feleségétől, Rosemarytől, amikor Nicole még csak 6 éves volt, de mindig is közeli kapcsolatban maradt lányával. Ő javasolta azt is, hogy most már ideje lenne elgondolkozni a komolyabb kapcsolaton is.

Fotó: Daily Stab (A galériához KATT a képre!)

Leendő vejéről csak áradozik, bár ez nem csoda. Az első találkozáskor ugyanis, amire a hawaii Oahu szigetén került sor egy egyhetes nyaralás alatt, egy meghatározó esemény történt. "Amikor az első alkalommal besétált a házba, azonnal felvette az egyik csecsemőt. Ez nagyon megnyugtató látvány volt." - meséli a leendő após.

"Ő egy őszinte ember és úgy tűnik, a lányommal nagyon boldogok. Lewis igazán remek srác." - folytatta a lelkesedést Mr. Valiente. Pedig sokan kétségbe vonták a fiatalok szerelmét és egymáshoz passzolását, mondván, ha egy eljegyzésre négy évig kell várni, ott valami hibádzik.

Ráadásul életük számos területen ellentétes egymással, például míg Nicole egy Los Angeles-i tévéstúdióhoz van kötve, addig Hamilton élete a szüntelen utazgatásról szól, és mindketten a karrierjük csúcsán vannak. Így viszont egyiktől sem lehet kérni, hogy adja fel az eddigi eredményeit a házasság miatt.

Ám Nicole apja úgy véli, ezeket a kételyeket félre kell tenni, mert ők ketten nemcsak megtalálták egymásban a boldogságot, de szerinte lánya józansága biztos pont lehet a vőlegénye állandóan változó, zavaros életében. Ráadásul gyermekkoruk számos pontban hasonlít: mindketten egyszerű és többnemzetségű munkáscsaládból származnak, mindkettejük szülei korán elváltak és mindketten katolikus nevelést kaptak. A siker nem változtatta meg őket, a családról a hagyományos értékrendet vallják.

Most már csak az a kérdés, vajon mikor tartják meg az esküvőt, de ezt az örömapa nem árulta el, csak titokzatosan annyit mondott: "Biztos vagyok benne, hogy megtalálják a megfelelő időpontot. Én nem mondok semmit, nem szeretnék bajba kerülni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.