Megmutatta gyönyörű testét Nicole Scherzinger

Szexi fotók - Nézze meg: ezt a testet tapizza Lewis Hamilton!

Vizes fehér trikóban és szexi bikiniben mutatja meg tökéletes testét a gyönyörű Nicole Scherzinger - Meg kell állapítanunk: a Forma-1-es versenyző Lewis Hamilton mázlista fickó.

Gyönyörű és szexi - képekben Nicole Scherzinger képgaléria

2010.06.18 19:30ma.hu

Teljesen nem szeretett volna levetkőzni, sőt melltartójától sem vált meg a Pussycat Dolls fekete hajú szépsége.

Sejtelmes, szexis vizes felsőben és bikiniben azonban szívesen pózolt Nicole Scherzinger a Maxim magazin legújabb számában.

Noha nem sok ruhadarabtól vált meg, sokak szerint ez lett az énekesnő eddigi legerotikusabb fotósorozata. Tagadhatatlanul formás idomokkal és szépen kidolgozott, sportos testtel büszkélkedhet Nicole!

Scherzinger egyébként boldog, hiszen bár korábban szakítottak, mégis némi szünet után újra egymásra találtak a Forma-1 sztárjával, Lewis Hamilton-nal.

A Maxim magazinban a csinos énekesnő elárulta, autóversenyző párját igen ki tudja akasztani, amikor ő ül a volánnál, vagy akár még a sminkszettjét is előkapja közben...

Nicole az interjúban azt is kifejtette, hogy elragadó mosolyú, és minden külön trükk nélkül csodás külsejű nőnek találja Halle Berry-t.

Tegyük hozzá, megértjük rajongását, de Scherzinger kisasszony legalább annyira gyönyörű, mint a színésznő!

Forró rumbával győzött Nicole Scherzinger!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.