A cicababa nagyon kiborult!

Képek! Hamilton kidobta Nicole Scherzinger-t!

Lewis Hamilton elhagyta barátnőjét, a Pussycat Dolls énekesnőjét, Nicole Scherzingert. A brit Forma 1-es pilóta még nem volt felkészülve, hogy megállapodjon az énekesnő mellett.

Ezt a nőt hagyta el! Dögös képekben Nicole! képgaléria

2009.09.15 16:40ma.hu

A 24 éves Lewis 10 nappal ezelőtt zárta le két éve tartó kapcsolatukat a 31 éves Nicole-al, és semmiképpen nem akart beszélni egy újabb kibékülésről.

A Pussycat Dolls-os lány és a világbajnok Forma 1-es pilóta románca másfél évig tartott.

A kapcsolatnak állítólag Hamilton vetett véget, szépséges párja ugyanis férjhez akart menni, Lewis azonban ezt túl soknak érezte.

- "Lewis egyértelműen véget akart vetni ennek a kapcsolatnak. Tehernek érezte, hogy a következő szintre kellett volna lépni, mert ő még nem akart házasodni, nem akart gyereket. Fiatal még és nem áll készen arra, hogy lekösse magát Nicole mellett
" - írta a Sunday Mirror.

- "Lewis keményen elhatározta, hogy vége a kapcsolatuknak." - nyilatkozta egy forrás.

- "Még fiatal, sok időt töltenek külön és ő még nincs felkészülve arra, hogy fiatalságát feladja egy közös életre Nicole-al." - tette hozzá.

Nicole Scherzinger a hírek szerint nagyon kiborult.

A pár egykor álompár volt!

Májusban az énekesnő azt mondta, örülne ha ő és barátja júliusban eljegyeznék egymást. Ez most már a múlté.

Nicole Scherzinger csak zene mellett tud szexelni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.