Nicole Scherzinger már a múlté

Képek - Lewis Hamilton hivatalosan is szingli!

Közös közleményt adott ki tegnap este a népszerű Forma-1-es pilóta és hasonlóképpen közkedvelt kedvese, Nicole Scherzinger - A páros tudatta, hogy elválnak útjaik!

Szépek voltak együtt: Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger képgaléria

2010.01.12 17:25ma.hu

Lewis Hamilton autóversenyző és a Pussycat Dolls együttes sztárja, Nicole Scherzinger hivatalosan is szakított - adta hírül a BBC.

A 31 éves, csinos énekesnő és a McLaren 25 esztendős pilótája közös megegyezéssel döntöttek az elválás mellett, melyről közleményt is kiadtak.

Itt még boldogok voltak - Fotó: Alpha

Hogy mi az ok, arról egyelőre hallgatnak. A hivatalos magyarázat szerint mindketten szeretnének a karrierjükre koncentrálni.

Nicole és Lewis két évet töltött együtt, ígéretes párosnak látszottak. Házasságról és családtervezésről is szó volt már közöttük.

Úgy tűnik, a tavasszal még pozitívan gondolkodtak kapcsolatukról.

A Pussycat Dolls énekesnője ugyanis a férjhez menést emlegette, és már azt is eltervezte, hogy az együttesbeli barátnői lennének a koszorúslányok.

A hírek szerint Hamilton mindezt nem így gondolta - talán még fiatalnak érzi magát a nősüléshez.

Nem akart eljegyzést, és idővel úgy érezte, véget ért a szerelem. Úgy tűnik, őt viselte meg kevésbé a hirtelen szakítás.

Nem kell Hamiltonnak a gigamellbimbó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.