Észveszejtő tarkaság a ruhákon

Képekkel! Súlyos mintáktól jövünk zavarba jövőre

A legnevesebb divattervezők már a jövő évi kollekciók széles tárházát vonultatják fel - nos, tarkaságból és mintákból nem lesz hiányunk, annyi bizonyos.

Divat - Észveszejtő tarkabarkaság jön jövőre! képgaléria

2011.07.13 11:40ma.hu

Stella McCartney, a Versace és a Givenchy sem spórol a színes, tarkabarka anyagokkal: a 2012-re tervezett kollekciók darabjaiban minden lehet az ember, csak szürke egér nem.

Képekért katt a fotóra! - Fotó: Marni/style.com

A trópusi, Hawaii stílusú mintáktól kezdve a szemet gyönyörködtető virágos díszítésekig mindenféle variáció megtalálható - a hölgyek nagy örömére, akik nemcsak különösen nőiesek és szexisek lesznek ezekben a darabokban, de feltűnően színesek is.

A ruhák szabása változatos, divatos lesz az elöl mélyen dekoltált mini, az egyik vállat teljesen szabadon hagyó, alul azonban hosszú fazon, vagy a rövid ruha, teljesen zárt felsőrésszel is.

Nemcsak a nagyon nyárias fazonok rogyadoznak azonban a súlyos tarkaságtól: a ruhák hosszú ujjal is menők lesznek, ahogyan az látható a Marni vagy Alexander Wang kollekciójának darabjain.

Ezekhez pedig bátran viselhető spanglis őszi cipő vagy zártabb magassarkú - csak az már ne legyen tarka...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.