"Micsoda reggel volt!"

Fergeteges videó: Tom Hanks verőfényes napsütést táncolt előre

A nyelvi hiányosságok is leküzdhetők a tánccal, és Tom Hankset egyáltalán nem kell félteni, ha számára szokatlan helyzettel találkozik. Az Oscar-díjas színész ezúttal is nagyot alakított!

2011.06.24 15:29ma.hu

Ha valaki, hát Tom Hanks igazán tudja, hogyan lehet már kora reggel forró hangulatot teremteni egy televízióstúdióban, erre bizonyíték az a videó, amelyet a minap rögzítettek a Univision csatornánál. Tulajdonképp ártatlan tréfának indult az egész, de Hanks leginkább a viccel nem viccel, így aztán ismét megmutathatta, mitől is akkora sztár ő a világon.

A csatorna spanyol nyelven sugározza műsorát, ám amikor Tomot meghívták, nem biztosítottak neki tolmácsot. Igaz, amerikai televízió révén a műsorvezetőknek nem okozott nehézséget, hogy megértsék az Oscar-díjas színész szavait, ám visszafelé ez már kevésbé volt elmondható.

De Hanks nem esett kétségbe, jelezte, hogy a tánc annyira univerzális nyelv, hogy nincs szüksége szavakra sem. Amikor pedig megkérték őt, hogy segítsen az időjárás-előrejelzésben, úgy döntött, ehhez a rumba a legalkalmasabb "nyelv".

Pillanatokon belül felcsendült a vérpezsdítő dallam, és Tom már ropta is, olyannyira, hogy végül a meteorológus hölgy is tánclépésekkel dobta fel a következő órák időjárásának részletezését.

Valamivel később a Twitterre a következőket írta ki: "Imádom a Univisiont! Micsoda óra volt, paprika reggelire - remek!" Kell ennél jobb reklám Hanks legújabb vígjátékának, a Larry Crowne-nak a népszerűsítéséhez? Ugye, hogy nem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.