Majdnem 140 kilós a világsztár testvére

Kínos: Julia Roberts szégyelli mázsás húgát

Nyilvánosan beszólt 136 kilós húgának Julia Roberts, amire a termetes kistestvér elküldte melegebb éghajlatra a karcsú sztárt. Julia szerint szégyent hoz a családra.

Képekben a gyönyörű Julia Roberts! képgaléria

2011.06.21 12:29ma.hu

Izzó háború dúl Julia Roberts és féltestvére, Nancy Motes között, amelynek oka a kishúg túlsúlya - adta hírül a National Enquirer című pletykalap. Állítólag a 43 éves színésznő élesen kritizálta Nancy közel 140 kilós testsúlyát, és nyilvánosan kérdőre vonta, hogy vajon ki fog vigyázni 76 éves édesanyjukra, ha neki valami baja történik.

Roberts a forgatások miatt elég gyakran van távol a családtól, 2009-ben is épp Indiában tartózkodott, amikor Betty Lou súlyos szívproblémákkal kórházba került Atlantában. Épp ezért ő vállalta az ápolás anyagi részét, míg fizikailag Nancynek kell vigyáznia az anyára.

Fotó: The Epoch Times (A galériához KATT a képre)

A színésznő férjének, Daniel Modernek egyik közeli barátja elárulta, hogy Julia megalázónak tartja Nancy kinézetét az egész családra nézve.

Nancy, aki a Glee - Sztárok leszünk című népszerű sorozat producere, a munka mellett gondoskodik idős édesanyjukról. Állítólag a munkához Julia révén jutott, így aztán még inkább érthető, hogy a színésznő úgy véli, rá is szégyent hoz húga hízása.

A testvérpár már korábban összeveszett az anya otthonában, amivel Betty Lounak is nagy fájdalmat okoztak, de a legutóbbi nyilvános megjegyzések még durvábban ütöttek. "Pofa be, hagyj békén!" - üzente Nancy a nővérének, néhány kevésbé szalonképes kifejezéssel megtűzdelve, amikor tudomására jutott Julia véleménye, hogy le kellene fogynia.

A testvérek hónapok óta nem beszélnek szemtől szemben egymással, Nancy azon a születésnapi partin sem vett részt, amelyet Julia 4 éves kisfiának rendeztek nemrégiben.

Még több hír Julia Robertsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.