Karácsony a csodák ideje

Sámán átjáró a Budavári Labirintusban

A Világ 7 föld alatti csodájának egyikébe, a Budavári Labirintusba hamarosan karácsonyi fények költöznek. A Budai Vár alatt található barlangrendszer a karácsony hangulatához illő programmal, ünnepi kedvezménnyel várja a látogatókat.

2010.12.23 17:16ma.hu

Karácsony másnapján, december 26-án mécsesekkel övezett ünnepi kószáláson vehetnek részt a Labirintusban mindazok, akik szeretik a gyermekkor csodaszerű, látomásos világát.

A szervezők azt szeretnék, ha Karácsony alkalmából sokan szeretteikkel együtt látogatnának el a Labirintusba, a családok tagjai, kicsik és nagyok közösen fedeznék fel az útvesztőt, ezért december 26-án minden látogató gyerekjeggyel, kedvezményesen barangolhat a föld alatt.

A Budavári Labirintus jelenleg is Budapest 10 legkedveltebb és legkeresettebb kulturális célpontjai közé tartozik, Budapest legkeresettebb látványosságainak egyike.

A Budai Vár alatt található barlangrendszert 2000-ben a világ ötven legérdekesebb helye közé sorolták.

A weburbanist.com turisztikai szakportál a világ 7 földalatti csodája között tartja számon.

Olyan rejtélyes, misztikus helyekkel együtt emlegetik világszerte a Budavári Labirintust, mint a párizsi csatornarendszer, a nápolyi katakombák és a tündérkémények otthona Törökországban.

Budavári Labirintus
december 26. (vasárnap) 17:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.