Jön a nagysikerű képregény második része!

Hosszú az út a Setét Toronytól hazáig

A harcos egy rejtélyekkel és erőszakkal teli, kegyetlen világra született. Susan Delgado halott. Clay Reynolds és a Nagy Koporsóvadászok üldözőbe vették Rolandot és társait. A gonosz térnyerésével a ka-tet egyre közelebb sodródik a széthulláshoz. Hosszú lesz az út hazáig.

2012.02.20 19:44ma.hu

Roland elveszett Maerlyn Citrancsának belsejében, és a gonosz gömbben lakozó erők kikezdik a lelkét. Két társának minden bátorságát latba kell vetni, hogy kijuttassák őt Hambryból, és épségben hazatérjenek. Ám az út során olyan gonosz erővel találják szembe magukat, amelyhez foghatót soha sem láttak még, s úgy tűnik, Roland és a ka-tet útja egyenesen a halálba vezet.

A Setét Torony: A hosszú hazaút alkotóinak is megvan a maguk ka-tet-je. Első közös munkájuk, A Harcos születése átütő sikere után újra összeállt a Peter David és Robin Furth szerzőpáros, hogy folytassák ezt az izgalmas és megindító történetet. Jae Lee és Richard Isanove pedig csodálatos rajzokkal és színekkel tárja elénk Belső-Világot.


Stephen King – A SETÉT TORONY #2: A hosszú hazaút
(THE DARK TOWER: The Long Road Home)
Közreműködők: Peter David, Robin Furth, Jae Lee, Richard Isanove
Fordította: Totth Benedek
160 oldal
2980 Ft

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.