Közönségtalálkozót is tartanak

Őszi meglepetések az Új Színházban!

A következő hetekben több pénteki előadás után is közönségtalálkozót tartanak, ahol a színészek és az alkotók szívesen válaszolnak a nézők kérdéseire!

2010.10.21 07:00ma.hu

A hattyú

Október 22-én A hattyú című előadás után találkozhatnak többek között Nemes Wandával, Bánsági Ildikóval, Takács Katival, Száraz Dénessel, Eperjes Károllyal.

Keleti PU.

Október 29-én a Keleti PU.-t követően Rudolf Péter, Hirtling István, Nagy-Kálózy Eszter, Pálfi Kata, Pokorny Lia, Bánsági Ildikó, Takács Kati, Huszár Zsolt, Derzsi János és szinte a társulat összes tagja osztja meg Önökkel élményeiket.

Még egyszer hátulról

November 5-én a Még egyszer hátulról függönyének legördülése után Márta István, Pokorny Lia, Takács Kati, Fodor Ancsa, Gáspár Sándor, Pálfi Kata, Nagy Zoltán, Szikszai Rémusz, Hirtling István, Vass György látja Önöket vendégül.

A hattyú (fotó: www.ujszinhaz.hu)

Új produkció

Szeptember 29-én elkezdődtek a kiváló amerikai írónő, Beth Henley „A szív bűnei” című darabjának próbái!

Az 1981-ben Pulitzer díjjal és a New York-i kritikusok által adományozott Az év legjobb amerikai drámája díjjal kitűntetett műben a három MaGrath nővér hosszú évek után újra találkozik Hazlehurst-ben, a nagyapjuk házában.

Boldogan borulnak egymás nyakába. Örömüket azonban némileg beárnyékolja, hogy egyikük nemrég lelőtte a férjét, és senkinek sem hajlandó elárulni, hogy miért…

A szövegkönyvet Baráthy György nyersfordításából Tasnádi István készítette, az előadás rendezője Bagó Bertalan, szereplői: Pálfi Kata, Pokorny Lia, Földes Eszter, Fodor Annamária, Almási Sándor és Száraz Dénes.

A bemutató időpontja: november 12.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.