Újra filmszínészi munkát vállalnak

Hopkins oldalán a Gettómilliomos gyerekszínészei?

Újra filmszínészi munkát vállalnak a nyolcszoros Oscar-díjas szenzáció, a Gettómilliomos gyereksztárjai, Rubina Ali és Azhar Ismail. Méghozzá a legújabb hírek szerint Anthony Hopkins oldalán.

2009.09.16 19:10MTI

A 9, illetve 10 éves indiai gyerekek állítólag már alá is írták az új, Anthony Hopkins főszereplésével forgatandó filmben, a Lord Owen's Ladyben való megjelenésükről szóló szerződésüket. A film egy walesi nemes története, aki szerelembe esik egy indiai lánnyal.

A művet walesi és indiai helyszíneken fogják forgatni, és a tervek szerint Hopkins a címszereplő Lord Owen apját formálhatja meg.

A Mumbaiban játszódó Gettómilliomos gyereksztárjairól korábban is számos alkalommal lehetett már hallani a médiában.

Először talán akkor, amikor azért érte kritika a filmeseket, amiért médiaőrületet gerjesztettek a gyerekek körül, akiket rövidke sztárságuk után visszalöktek a nyomorba (az ifjú színészpalánták ugyanis a való életben is a mumbai-i gettóban, nyomortelepen éltek, az otthonukul szolgáló házakat pedig leromboltatta az indiai kormányzat).

A Gettómilliomos alkotói és producerei azonban hamarosan biztosították a nyilvánosságot, hogy továbbra is szívükön viselik fiatal színészeik sorsát: alapítványt hoztak létre taníttatásukra és ígéretet tettek arra, hogy segítenek új otthont találni számukra.

Ezt követően Rubina Ali azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy idén nyáron megjelentette saját önéletrajzi írását a brit TransWorld kiadásában Slumdog Dreaming: My Journey to the Stars, sőt Azhar Ismail és Ayush Mahesh Khedekar többször is nyilatkoztak úgy, hogy mindenképpen szeretnék folytatni a színészkedést.

A most készülő Lord Owen's Lady executive producere, Martin Pennell egyébként a The Sunnak úgy nyilatkozott, hogy Ismail apjának is – aki nemrégiben halt meg Indiában tüdőbetegség következtében – az volt a kívánsága, hogy fia folytassa a színészkedést, és vegyen részt a szóban forgó projekt forgatásában is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.