Ritmus Ünnepe

Experidance - Esszencia a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

Esszencia névre elkeresztelt koreográfiai válogatásuk az elmúlt nyolc év alatt megvalósított 5 egész estés produkció, 10 óra színpadi anyag leglátványosabb részeit, úgymond gyöngyszemeit foglalja magába, egyedi jelmez és díszlet kollekciót felvonultatva.

2009.07.03 18:00ma.hu

Ebben a produkcióban megpróbálnak a nézőknek átfogó képet adni arról az egyedi produktumról, mely alapján az együttes megkaphatta a közönségtől a "Ritmus Ünnepe" kitüntető jelzőt.

Az előadás 2008 év áprilisában a kínai - magyar Kulturális évad pekingi gálájának tiszteletére készült.

Több mint 1200 teltházas előadást megélt tánctársulat az elmúlt 9 évben minden eszközzel azon dolgozott, hogy életre hívott szellemi értékeit a nemzetközi és a magyar kultúra színpadán bemutatva, Magyarország országimázsának pozitív formálójává a "Magyar tánc utazó nagykövetévé" válhasson.

Struktúrájukat, ha valaki megismeri, rájönm hogy rendszerük működtető szerkezete mindig is a kreativitás, a hit és a szakértelem volt, mindezt megfűszerezve napi 13-14 óra munkával. Fő profiljuk a TÁNC nonverbális formanyelve.

A társulat tagjai Táncművészeti Főiskolát végzett hivatásos táncosok, szám szerint 32 fő, a művészi munkájukhoz nélkülözhetetlen háttér apparátussal.

Darabjaik 9 éve, Európa-szerte, műfaji kategórián belül maradva, a legkeresettebb színpadi produkciók közé tartoznak. A társulat 6 egész estés show-ját több mint 850 000 néző látta és ünnepelte. Előadásaikon céljuk, egészségesen ötvözni a minőséget - az arányok megtartásának figyelembevételével - a popularitással.

A színpadi ötös fogat, mely nézőiket estéről-estére rabul ejti, nem más, mint: a tánc, a koreográfia, fény, hang jelmez, illetve mindezek precízen összerendezett míves kavalkádja az alkotó által...

Experidance - Esszencia
augusztus 16., (vasárnap), 20:30
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Esőnap: augusztus 18., (kedd), 20:30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.