Egy világhírű történet, egy nagysikerű musical!

Evita a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

Az izgalmas és látványos musicalt 2009. június 26.-án és július 3.-án, pénteken nézheti meg a margitszigeti közönség látványos feldolgozásban a Győri Nemzeti Színház és a Szabad Tér Színház közös előadásában.

2009.06.23 10:00ma.hu

Eva Peron személyét, Webber és Tim Rice műve is segítette a halhatatlanná válásban.

A zeneileg erős, és izgalmas musical nagy kiállításban kel életre a Margitszigeti Nagyszínpadon és felcsendül a jól ismert dal is: „Ne sírj értem, Argentína”!

Eva Peron életútja példa értékű a ma embere számára. Hitével és kitartásával, a szegénység kátyúját maga mögött hagyva az ország élére emelkedett.

Életének mottója nem a fényűzés és a gazdagság elérése volt, hanem lelkében romlatlannak maradva segíteni másokon, reményt adni az elesetteknek. Az utca emberéből az elnök feleségévé válva adott millióknak hitet.

„Visszajövök és millióké leszek!”- mondta halála előtt Evita Perón. Ötven évvel később jóslata beteljesedett. Mítosza élőbb, mint valaha: filmek készültek róla, könyveket írtak róla és ma is felbukkannak ékszerei különböző árveréseken.

Főszerepben: Berkes Gabriella, Forgács Péter, Tunyogi Bernadett Rendező: Molnár László

További információk: www.szabadter.hu

Andrew Lloyd Webber – Tim Rice: Evita
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2009. június 26. és július 3.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.