Stúdióba vonultak a színjátszás ikonjai

Törőcsik Mari és Garas Dezső duettje Rózsinak

Törőcsik Mari és Garas Dezső duettet énekel Rózsinak! Az egyedülálló dal július 11-én felvételről látható és hallható majd Siófokon, a Demjén Ferenc munkássága előtt tisztelgő Coke Club-MTV Icon koncerten.

2009.07.02 10:00ma.hu

- "Törőcsik Mari és Garas Dezső eddig még csak színházban énekeltek együtt. Sokan talán nem is tudják róluk, hogy milyen szép és kifejező hangjuk van. Csodálatos dolognak tartom, hogy a Nemzet Színészeit 2009-ben össze tudtuk hozni egy újabb duettre. Büszke vagyok rá, hogy olyanok tisztelegnek Demjén Rózsi előtt, akik maguk is ikonok a saját területükön"- mondta Lévai Balázs, a Coke Club-MTV Icon művészeti vezetője.

Sikerekben cseppet sem szűkölködő munkássága során rengeteg elismerésben részesült már Demjén Ferenc.

Kétség nem férhet hozzá, miért ő az idei Coke Club - MTV Icon egyik ikonja. Ám még számára is nagy megtiszteltetést jelent az, hogy ezúttal a nemzet két színészóriása hajt fejet munkássága előtt egy duettel.

Törőcsik Mari és Garas Dezső többször énekelt már együtt, többek között a Koldusoperában is, ám eddig csak a színházban mutatták meg énekesi adottságaikat. Idén azonban a Coke Club összehozta őket egy duett erejéig.

Demjén Ferencet méltatva eléneklik ugyanis a "Várj, míg felkel majd a nap" című legendás szerzeményt. A dalt egy budapesti stúdióban vették fel, júliusban pedig videóüzenetként láthatja és hallhatja majd a közönség a Coke Club-ban.

- "Rózsi olyan dalokat írt, melyeket újra és újra jó elénekelni. Régen vállaltam ilyen jellegű felkérést, de neki mindig szívesen kedveskedek egy dallal", mondta el Törőcsik Mari a felvételkor. "Kétségtelen, hogy Rózsi a hazai dalszerzők egyik legnagyobb ikonja. Két okból is szívesen veszek részt a Coke Club-MTV Icon programban, egyrészt szeretem ezt a dalt, másrészt nagyon örülök, hogy együtt énekelhetek Marival"- mesélte Garas Dezső.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.