A szemlét Törőcsik Mari nyitja meg!

Hamarosan jön a 40. Magyar Filmszemle!

Január 27.-től február 3-ig tart majd a 40. Magyar Filmszemle, mely mindenkinek izgalmas szórakozást ígér! A rendezvény helyszínei a Palace MOM Park, a Budapest Kongresszusi Központ, az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Bem mozi.

2009.01.19 21:00ma.hu

A 40. Magyar Filmszemle előzsűrijei meghozták döntéseiket. 

A játékfilmes előzsűri tagjai András Ferenc, Böszörményi Zsuzsa, Györffy Miklós, Hartyándi Jenő és Veressné dr. Kozma Ilona. A kisjátékfilmes programot Balog Gábor, Cs. Nagy Sándor és Pálos György válogatták. 

A dokumentumfilmes előzsűriben Babiczky László, Boronyák Rita, Pigniczky Réka, Pölöskey István, Tóth Klári és Zalán Vince ült. 

A tudományos-ismeretterjesztő filmes versenyprogram előzsűrije Andor Tamásból, Bakos Editből, Tóth Zsolt Marcellből állt. 

Idén először online is lehet jegyeket vásárolni a Filmszemle vetítéseire, azaz nem kell hajnalban kelni, és hosszasan sorbaállni kora reggel. 

A virtuális pénztár 22-én nyílik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.