Nem emlékszik rosszullétére, de már jól van!

Negyven kilóra fogyott a művésznő: Törőcsik Mari!

Rosszullétére és a kórházban töltött napok nagy részére nem emlékszik, de egy dolog biztos, Törőcsik Mari a Filmszemle megnyitóján fog újból találkozni közönségével!

2009.01.21 07:00ma.hu

Törőcsik Mari még tavaly, október 16-án lett rosszul a Kútvölgyi Kórházban, egy rutinvizsgálat alatt. A színésznőt újra kellett éleszteni, de kómába esett. A pletykák szerint egy váratlan allergiás reakció okozta a bajt. A kórház intenzív osztályán küzdöttek a művésznő életéért az orvosok, és igyekezetük sikerrel is járt. 

Törőcsik Mari állapota stabilizálódott és lassan magához tért a kómából. A napokban Baló György látta vendégül A szólás szabadsága című műsorában a színésznőt. A 74 esztendős Törőcsik Mari szemmel láthatóan jó formában volt és nem titkolta el érzéseit betegségével kapcsolatban. 

- „Valami baj volt, amit ki akartam vizsgáltatni az orvossal. Aztán hirtelen minden elsötétedett. Újraélesztettek és négy teljesen napig kómában voltam, de az az igazság, hogy minderre egyáltalán nem emlékszem. Az orvosaim azt állítják, különleges ember vagyok, akit szeret az Isten, mert nem hitték volna, hogy ilyen hosszú kómából ép elmével térhetek vissza.” – mesélte el a művésznő Baló Györgynek. – írja a Kiskegyed.

Negyven kilóra fogyott a művésznő, immunrendszere legyengült, de nem panaszkodik, tudja, hogy valóban csodaszámba ment az, amit átélt. Miután magához tért a kómából, nem tudott még mozogni sem!
 
- „Nem mozgott a karom, lábam, de most már gond nélkül megyek, lépcsőzök. A jobb kezemet még nem tudom tökéletesen használni, de ez nem tart vissza abban, hogy főzzek, és a kertemet ápoljam vidéki nyaralónkban! A szomszédjaimra bármikor számíthatok, jól körül vagyok bástyázva!” – mondta Törőcsik Mari.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.