Retro Disco Show 2009! Sztárfellépőkkel!

Ősszel több ezer ember indulhat vissza a múltba!?

Brit tudósok bebizonyították: az emberiség képes legkevesebb 25-30 évet visszafele utazni az időben. Akár így is kezdődhetne egy 21. századi hír, ám ez a valóság: ősszel több ezer ember indulhat vissza a múltba. Kilövés a Petőfi Csarnokból.

2009.05.26 18:25ma.hu

Egyedülálló produkcióval készülnek a 80’-as évek sztárjai. Hamarosan több mint háromórás retro disco koncerttel viszik a nem is olyan messzi időkbe azokat, akik újra belebújnának répanadrágjaikba, és magukra öltenék válltöméses zakóikat. 

A megashown-n olyan csillagok tündökölnek majd régi fényükben, mint Fancy vagy Linda Jo Rizzo, aki New Yorkban és Milanóban szupermodellként hódított, most pedig a Flirts-ben énekelt sikereit és szólókarrierjének dalait adja elő.
 
De ugyancsak ott lesz eredeti énekesével a Modern Talking babérjait ostromló Bad Boys Blue. A trió lemezei a világon több mint 20 millió ember lejátszóiban pörögnek mind a mai napig. 

Nem mindennapi tehát a kínálat, és ami azt illeti, az extra meglepetés sem az. A szervezők ugyanis ezer forint kedvezményt adnak az egyébként sem drága, mindössze 9.900 forintos jegyekből azoknak, akik az eurodisco.hu oldalon rendelik meg belépőiket.

Mostantól érdemes gyakrabban böngészni az Internetet, merthogy már most készül a rendezvény hivatalos honlapja, a www.disco80.hu. Jó ok van a sietségre, hiszen hatalmas az érdeklődés, így a jegyek is várhatóan pillanatok alatt fogynak majd el. 

Azt is mondhatjuk tehát, hogy aki lemarad, az kimarad. Pedig ebből nem érdemes, ha már egyszer harminc évet vártunk, hogy újból a diszkógömb alatt csöröghessünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.