Divatbemutató a retro jegyében!

Fiatal hazai divattervezők VAM Design Centerben!

A legvidámabb barakk kiállítás kísérőeseményeként a VAM Design Centerben 2009. február 27-én retro Divatbemutatóra kerül sor fiatal hazai divattervezők közreműködésével.

2009.02.03 16:00ma.hu

A 12 fiatal tervező nem kisebb dologra vállalkozott, mint az ’50-től a ’80-as évekig terjedő időszak divatirányzatai ihlette kollekciót hoznak létre, és egy fergeteges show keretében tárják a közönség elé. 

Közreműködő tervezők: D EXP Le Corset, Mantra, MET&LimMmah, Nicole, Orosz Réka Reök Cecília, Szakos Kriszta , Szerencsés Gabó, TICCI , Varga Gyöngyi , Varga Tímea. 

Az est a divatbemutatót követően is a retro jegyében folytatódik: a szervezők arra buzdítják az érdeklődőket, hogy ők maguk is túrjanak a családi gardrob mélyére és öltsék magukra a trapperfarmert, a jersey miniruhát, a selyem fejkendőket, a kockásöltönyt, a pálmafás nyakkendőt, hogy részt vehessenek a „jelmezversenyen” ahol értékes ajándékokat nyerhetnek stílusos külsejükkel. 

A retro hangulat a Chill Out zenekar interpretációjában hallható örökzöld melódiákkal válik teljessé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.